Työnohjaus

Työnohjauksesta

Työnohjaus on luottamuksellista ja ammatillista keskustelua työntekijää ja työyhteisöä koskevista haasteista. Tarkoituksena on lisätä työntekijän ja työyhteisön ongelmanratkaisutaitoja ja luovuutta sekä parantaa työhyvinvointia.

Keskustelujen teemoja voivat olla esimerkiksi oman työroolin suhde organisaatioon ja sen tavoitteisiin sekä työelämässä ja työyhteisössä tapahtuvat muutokset. Tärkeitä keskusteluteemoja ovat myös stressinhallintakeinojen ja työasioihin vaikuttavien eri näkökulmien tarkasteleminen sekä ongelma- ja ristiriitatilanteissa toimiminen.

Työnohjaukselle sovitaan aina työtä aloitettaessa konkreettiset tavoitteet, joiden saavuttamista arvioidaan prosessin edetessä. Työohjaussuhde on yleensä pitkäkestoinen eli puolesta vuodesta puoleentoista vuoteen ja se voidaan toteuttaa joko yksilö- tai ryhmäohjauksena.

Työnohjauksen kesto on jokaisella tapaamiskerralla yksilötyönohjauksessa yleensä 90 min ja ryhmätyönohjauksessa 120 min.

Missä toimin työnohjaajana

Teen työtä itsenäisesti omassa yrityksessäni sekä olen toiminut työnohjaajana yhteistyössä erikoispsykologi Merja Lehtomaan Konstituutti-yrityksen kanssa, joka toimii Kokkolassa, sekä Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Olen toiminut työnohjauksen haastavalla työkentällä runsaan kuuden vuoden ajan ja ohjannut sekä yksilö- että ryhmätyönohjausprosesseja. Olen Suomen työnohjaajien yhdistyksen, STOry:n jäsen.

Hinnasto

Työnohjauksen hinta määräytyy työnohjauksen keston ja työnohjaukseen osallistuvien henkilöiden lukumäärän perusteella. Ennen kuin työnohjausprosessi aloitetaan, tehdään sopimus työnohjauksen kustannuksista.

Tarjouspyynnön voit lähettää sähköpostitse suoraan minulle, jouni.anttila@edunvalvontavaltuutus.com tai tiedustella puhelimitse asiasta, puh. 040 4147 440.

Laskutan matkoista aiheutuneet kulut normaalin kilometrikorvauksen ja matka-ajan mukaan.

B 22V

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s