Jouni

Osaamiseni ja kokemukseni

Olen suorittanut diakonia- ja sosiaalityön, opettajan pedagogiset sekä ammatillisen erityisopettajan tutkinnot. Valmistuin ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi huhtikuussa 2016.

Kärkiosaamistani on nuoren kohtaaminen sekä yksilöllisesti että ryhmänä. Olen toiminut kolmentoista vuoden ajan Kokkolan ammattiopiston nuorten Aikalisä-ryhmän eli ammatillisesti valmentavan ja kuntouttavan ryhmän, (VALMA-koulutus), vastaavana erityisopettajana. Olen tehnyt tiivistä yhteistyötä Keskipohjanmaan alueen kuntien perusturvan sosiaali- ja perhetyöntekijöiden kanssa sekä Kiurun nuorisopsykiatrian poliklinikan ja osaston työntekijöiden kanssa.

Ammatillinen erityisopettajakoulutus on tarjonnut minulle lisää välineitä ja toimintatapoja, joiden avulla voin tukea nuorta opinnoissaan.

Minulla on valmiudet toimia projekti- tai muissa työtehtävissä nuorten parissa yksilövalmennus- ja uraohjaustyössä. Voin toimia kouluttajana erilaisissa oman alani koulutustilanteissa sekä työnohjaajana yksilöille ja ryhmille. Olen suorittanut ratkaisukeskeisen työnohjaaja sekä konsultointi koulutuksen ja työmenetelminä käytän pääsääntöisesti ratkaisukeskeisiä ja kognitiivisia menetelmiä.

Omaan valmiudet toimia asiakaspalvelutehtävissä, joissa vaaditaan ehdotonta vaitiolovelvollisuutta, rehellisyyttä sekä luottamusta.

Olen tehnyt keskustelu- ja terapiatyötä vuodesta 1986 lähtien vanhusten, työikäisten, nuorten aikuisten, nuorten ja lasten parissa Kokkolan kaupungin Honkaharjun vanhainkodissa, Kokkolan suomalaisen seurakunnan diakonina, Kokkolan perheneuvolan vs. sosiaalityöntekijänä, Keski-Pohjanmaan opiston ja Kokkolan ammattiopiston opettajana ja ryhmäni kuratiivisten asioiden hoitajana.

Olen toiminut Edunvalvontavaltuutus ry:n Pohjanmaan alueen yhteyshenkilönä elokuusta 2014 lähtien ja järjestän info-tilaisuuksia sekä laadin edunvalvontavaltakirjoja yhteistyössä Edunvalvontavaltuutus.com lakimiehen Vesa Anttilan kanssa. Olen toiminut myös vuodesta 2014 lähtien Keski-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen hallituksessa. Tällä hetkellä toimin Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Mix-hankkeen ammatillisena erityisopettajana Pietarsaaressa.

Kuva0052

Tästä voit tutustua Jounin ansioluetteloon

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Jouni

 1. Huhheijaa!
  Olipa siinä ansioluetteloa kerrakseen:)! Onnea, menestystä ja siunausta uudelle uralle! Kyllä se ura siitä urkenee – tuolla kokemuksella!

  Monipuoliset sivut!

  t. Taina
  Ps. Pitää sopia se kahviaika uusiksi lähiaikoina. Mielenkiinnolla kuulemme lisää:)

  Tykkää

  • Kiitos palautteesta! 🙂 Palataan asiaan lähiaikoina niin päivitellään kuulumiset ja saatte lisätietoa myös edunvalvontavaltuutuksesta.
   Hyvää Nuutinpäivän aattoyötä! 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s