Jouni

Osaamiseni ja kokemukseni

Olen suorittanut diakonia- ja sosiaalityön/ sosionomin, opettajan pedagogiset sekä ammatillisen erityisopettajan tutkinnot. Valmistuin ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi 2016.

Kärkiosaamistani on nuoren kohtaaminen sekä yksilöllisesti että ryhmänä. Olen toiminut seitsemäntoista vuoden ajan Kokkolan ammattiopiston nuorten Aikalisä-ryhmän eli ammatillisesti valmentavan ja kuntouttavan ryhmän, (VALMA-koulutus), vastaavana erityisopettajana sekä käynnistänyt viimeisen kolmen vuoden aikana vastaavan koulutuksen suomenkielisille nuorille Pietarsaaressa. Olen tehnyt tiivistä yhteistyötä Keskipohjanmaan alueen kuntien perusturvan sosiaali- ja perhetyöntekijöiden kanssa sekä Kiurun nuorisopsykiatrian poliklinikan ja osaston työntekijöiden kanssa.

Ammatillinen erityisopettajakoulutus on tarjonnut minulle lisää välineitä ja toimintatapoja, joiden avulla voin tukea nuorta opinnoissaan.

Minulla on valmiudet toimia projekti- tai muissa työtehtävissä nuorten parissa yksilövalmennus- ja uraohjaustyössä. Voin toimia kouluttajana erilaisissa oman alani koulutustilanteissa sekä työnohjaajana yksilöille ja ryhmille. Olen suorittanut ratkaisukeskeisen työnohjaaja- sekä konsultointikoulutuksen ja työmenetelminä käytän pääsääntöisesti ratkaisukeskeisiä ja kognitiivisia menetelmiä.

Omaan valmiudet toimia asiakaspalvelutehtävissä, joissa vaaditaan ehdotonta vaitiolovelvollisuutta, rehellisyyttä sekä luottamusta.

Olen tehnyt keskustelu- ja terapiatyötä vuodesta 1986 lähtien vanhusten, työikäisten, nuorten aikuisten sekä nuorten ja lasten parissa Kokkolan kaupungin Honkaharjun vanhainkodissa, Kokkolan suomalaisen seurakunnan diakonina, Kokkolan perheneuvolan vs. sosiaalityöntekijänä, Keski-Pohjanmaan opiston, Kokkolan ammattiopiston sekä Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän Mix-hankkeen erityisopettajana ja ryhmäni kuratiivisten asioiden hoitajana.

Olen toiminut Edunvalvontavaltuutus ry:n Pohjanmaan alueen yhteyshenkilönä elokuusta 2014 lähtien ja järjestän info-tilaisuuksia sekä laadin edunvalvontavaltakirjoja yhteistyössä Edunvalvontavaltuutus.com toimijoiden kanssa. Toukokuusta 2020 lähtien olen toiminut Ammattiopisto Luovin ammatillisena erityisopettajana Pietarsaaressa.

Kuva0052

4 thoughts on “Jouni

 1. Huhheijaa!
  Olipa siinä ansioluetteloa kerrakseen:)! Onnea, menestystä ja siunausta uudelle uralle! Kyllä se ura siitä urkenee – tuolla kokemuksella!

  Monipuoliset sivut!

  t. Taina
  Ps. Pitää sopia se kahviaika uusiksi lähiaikoina. Mielenkiinnolla kuulemme lisää:)

  Tykkää

  • Kiitos palautteesta! 🙂 Palataan asiaan lähiaikoina niin päivitellään kuulumiset ja saatte lisätietoa myös edunvalvontavaltuutuksesta.
   Hyvää Nuutinpäivän aattoyötä! 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s