Edunvalvontavaltuutus

Edunvalvontavaltuutuksien laatiminen 

Edunvalvontavaltuutuksessa päätetään, kuka hoitaa tulevaisuudessa asioitani, jos en niitä itse kykene hoitamaan.

Edunvalvontavaltuutuksen laatiminen on suositeltavaa kaikille, joilla on lähipiirissään erityisen luotettu henkilö omaksi asioidenhoitajakseen.

Luotettu henkilö saa edunvalvontavaltuutuksessa valtuudet hoitaa talouteen ja terveyteen liittyviä asioita mahdollisimman helposti ja joustavasti.

Edunvalvontavaltuutus tulee voimaan vasta sitten, kun valtakirjan laatinut henkilö on tullut itse kykenemättömäksi hoitamaan asioitaan.

Muistisairauden edetessä henkilön kyky laatia edunvalvontavaltuutus menetetään kokonaan, joten valtuutus on suositeltavaa laatia mahdollisimman ajoissa.

Laadin edunvalvontavaltuutuksia asiantuntijapalveluna. Edunvalvontavaltuutuksen laatiminen toimistotyönä on 190 €/ valtakirja ja mikäli valtuutus laaditaan kotikäynnin yhteydessä, niin hinta on 220 €/ valtakirja. Puolisoiden laatiessa yhdessä valtakirjat itselleen, hinta on yhteensä 350 €/ 2 valtakirjaa.

Olen toiminut Edunvalvontavaltuutus ry:n Pohjanmaan alueen vastuuhenkilönä elokuusta 2014 lähtien. Voit varata ajan edunvalvontavaltuutuksen laatimiseen puhelimitse Jounilta, puh. 040 4147 440.

Lisätietoa edunvalvontavaltuutuksesta saat nettisivuilta www.airokansio.fi ja http://www.edunvalvontavaltuutus.com

 

HPIM0326

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s